Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Kız Badminton Takımı İstanbul Şampiyonu!
Okyanus Koleji Kız Badminton Takımı İstanbul Şampiyonu!
  • Paylaş
Şampiyonluklar Okyanusta Alışkanlık Oldu

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Şehit Ömer HALİSDEMİR Sezonu Badminton İstanbul Şampiyonası Genç Erkekler ve Genç Kızlar kategorisinde yapılan müsabakalar ve ardından düzenlenen ödül töreni ile turnuva tamamlanmıştır.

Müsabakalar 16-19 Ocak 2017 Tarihlerinde Bakırköy Atatürk ve Spor Yaşam Köyü Spor Salonunda 26 kız takımının mücadelesi ile başlamıştır.. Müsabakalar 3 tek ve 2 çift maç olmak üzere toplam 5 maç üzerinden 3 maç alan kazanır kuralı ile oynanmıştır.

Okyanus Koleji kız takımımız 1. tek kız Zeynep Akdeniz, 2. tek kız Selen Özdemir, 3. tek kız Ceyda Çakır, 1. çift kız Zeynep Akdeniz- Selen Özdemir,  2. çift kız Ceyda Çakır- Çağla Özayyıldız kadrosu ile tüm maçlarına çıkmıştır.

Toplam 8 gruplu şampiyonada D grubunda mücadele eden Okyanus Koleji Badminton kız takımı 16 Ocak 2017 Pazartesi günü  D grubunda Sultan Ahmet MTAL ve Ataşehir Prof Faik Somer Spor Lisesi ile mücadele etmiş olup her iki okulu da 5-0' lık skorla yenerek grubunda 1. olmuştur.

18 Ocak 2017 Çarşamba günü İlk 8' e kalan takımımız A grubunda Amiral Vehbi Ziya Dümer Anadolu Lisesi (ESENLER), Mehmet Pisak Anadolu Lisesi (ŞİŞLİ) ve Füsün Yönder Anadolu Lisesi (BAHÇELİEVLER) ile yarı final mücadelesi vermiştir. Grubunda 3 okulu da 5-0' lık skorla geçen okulumuz 19 Ocak 2017 Perşembe günü yar final maçında Özel Darüşşafaka Lisesini 5-0' lık skorla yenip adını finale yazdırmıştır. Final maçı Eyüp Haydar Akçelik Lisesi ile 3-2' lik sonuçla Okyanus Kolejinin üstünlüğü ile sonuçlanmıştır.

Okyanus Koleji Badminton Kız Takımı sporcuları henüz lise 1. sınıf olmalarına rağmen geçen yılın 1. si  olan Haydar Akçelik Lisesini yenmeyi başarmıştır. Öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının uluslararası boyutta da devam etmesini diliyoruz...

 

 

 Takımımıza Yarı Final müsabakalarında başarılar diler, başarılarının devamını dileriz.

 

GENÇ KIZLAR KATEGORİSİ
1.Beykent Okyanus Koleji - Beylikdüzü 
2.Haydar Akçelik KML – Eyüp

3.Fusun Yönde Anadolu lisesi Bahcelievler

4.Özel Darüşşafaka lisesi-Sarıyer

 


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
24 Ocak 2017, Salı 16:40
Okunma
:
4.295 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları