Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus, ABD International Science Project Contest Olimpiyat'larında 2 Dünya 3.lüğü Kazandı
Okyanus, ABD International Science Project Contest Olimpiyat'larında 2 Dünya 3.lüğü Kazandı
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri New York'ta gerçekleştirilen ABD International Science Project Contest Olimpiyatları'nda iki Dünya 3.lüğü ve bir Mansiyon kazandı.

Amerika'dan yeni bir Okyanus başarısı daha...

New York’taki Sunny Oswego Üniversitesi ve Terra Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen Amerika'nın en prestijli yarışmalarından  ABD International Science Project Contest Olimpiyat'ının  ödül töreni 19 Haziran 2014 Perşembe günü New York'ta gerçekleştirildi.

İnternetten canlı olarak  binlerce kişi tarafından izlenen törende Okyanus Kolejleri  en çok proje ile yarışmaya katılan TEK okul olarak ödül alırken,  Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri iki  Dünya 3.lüğü, bir de Jüri Özel ödülü alarak, uluslararası yarışmalardaki Okyanus başarısını bir kez dünyaya duyurdular.

Sanat'ta 2 Dünya 3.lüğü,  Yaratıcı Yazarlık'ta Jüri Özel Ödülü

Elemelerden bugüne 57 ülkeden 1543 öğrencinin 842 proje ile yarıştığı  olimpiyatta, "Sanat" alanında, Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi 12 Resim Sınıfı öğrencisi Beren Korun, proje danışman öğretmeni Zerrin Şen danışmanlığında hazırladığı  "You don't have to be Fortune Teller to see the Future: Geleceği Görmek İçin Falcı Olmana Gerek Yok" isimli afiş çalışması ve 10 Resim Sınıfı öğrencisi Sena Buludi proje danışman öğretmeni Selda Hilaloğlu danışmanlığında hazırladığı , "Set Free Your Hopes to Nature: Umutlarınızı Doğaya Salın" isimli afiş çalışmasıyla Dünya 3.lüğünü kazandılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji öğrencisi Zeynep Tuğçe Binici, "Yaratıcı Yazarlık" alanında  danışman öğretmenleri  Sibel Akisan ve Özer Tuna danışmanlığında hazırladığı "The Court Case: Dava" isimli yazısıyla Jüri Özel Ödülü almaya hak kazandı.

 En Çok Proje Başvurusu Yapan Okul ve Danışman Ödülü Duygu Celebcioğlu'na

Okyanus Kolejleri BARGEM birimi Projel Koordinatörü Duygu Celebcioğlu en çok proje başvurusunda bulunan okul ve danışmanı olarak sahneye davet edilen ve ödül alan tek danışman oldu. 

23 Haziran 2014 P.tesi günü öğrencilerimiz yurda dönecekler.

Öğrencilerimizi, ailelerini, proje danışman öğretmenleri Zerrin Şen ve Selda Hilaloğlu'nu ve BARGEM proje koordinatörü Duygu Celebcioğlu'nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
25 Ekim 2016, Salı 11:01
Okunma
:
1.976 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları