Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Okyanus Koleji Voleybol Genç - B Takımı İl Şampiyonu
Bahçeşehir Okyanus Koleji Voleybol Genç - B Takımı İl Şampiyonu
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Voleybol Genç - B Takımı, F. Kerim Gökay Anadolu Lisesi ile yaptığı il şampiyonluğu maçını 3-0 kazandı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Voleybol Genç - B (Lise 9. ve 10.sınıflar) takımı MEB'in düzenlediği "İstanbul İli Liseler arası İstanbul Şampiyonası" finali  22 Aralık 2015 Salı günü saat:12.30'da gerçekleşti.
 
Bahçeşehir Okyanus Koleji Voleybol Genç - B Takımı, F. Kerim Gökay Anadolu Lisesi'yle  Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda karşılaştı.
 
Sergilediği başarılı performans sonucunda Bahçeşehir Okyanus Koleji Voleybol Genç - B Takımı maçı 3-0 kazanarak İstanbul İl Şampiyonu oldu.
 
Sporcularımızı, antrenörlerini ve sporcuların ailelerini tebrik ederiz.
 

Haber
:
İbrahim CENGİZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
22 Aralık 2015, Salı 13:53
Okunma
:
6.658 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Süleyman Babayakalı / 23 Aralık 2015, Çarşamba 12:07
Emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. Ama bu başarı Okyanus ailesine yetmez diye düşünüyorum. Okyanus ile Başarı birlikte anılıyor oldu onun için Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonluğu bekliyoruz.
Erdem ÜZAM / 23 Aralık 2015, Çarşamba 12:58
Takımımızı, öğrencilerimizi, antrenörlerini, İbrahim beyi, destek veren tüm yönetici ve eğitim kadromuzu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
suat albayrak / 24 Aralık 2015, Perşembe 10:16
Çocuklarımız uzun zamandır birlikteler ve birbirlerine karşı inanılmaz saygı ve sevgi besliyorlar.geçen sene kulüp bazında da istanbul şampiyonluğu yaşadılar.türkiye şampiyonasında da bir kaç aksilikten dolayı 4.oldular.inşallah bu sene hem okul hem de kulüp bazında türkiye şampiyonluğunu sevenlerine ve ailelerine yaşatacaklardır diye düşünüyorum..hepsini seviyoruz.tebrikler çocuklar
Emrah KARATEPE / 28 Aralık 2015, Pazartesi 14:50
Emeği geçen herkesi tebrik eder,başarılarının devamını dilerim. Darısı tüm branşların başına inşaallah.
Emrah KARATEPE / 18 Ocak 2016, Pazartesi 16:33
Tüm emek veren ekibi tebrik eder,Türkiye Şampiyonasında başarılar dilerim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları