Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ataşehir Okyanus Koleji Türkiye Dans Federasyonu Yarışmasında Türkiye 3.'sü Oldu
Ataşehir Okyanus Koleji Türkiye Dans Federasyonu Yarışmasında Türkiye 3.'sü Oldu
  • Paylaş
Türkiye Dans Federasyonu'nun 4 Haziran 2017 Pazar günü düzenlediği yarışmada, Ataşehir Okyanus Koleji Yetenek Dersi Dans öğrencileri, Türkiye 3.lüğü kazandı.

Ataşehir Okyanus Koleji Yetenek Dersi İlkokul modern dans öğrencilerinden; Alisa Menteş, Duru Ada Şahin, Ayşe Duru Aşık, Ada Melis Ergüz, Defne Can, Ece Şenbecerir, Bilge Bayrak, Duru Gökçe, Ece Akan, Elanur Aydoğdu oluşturduğu grupla Dans show kategorisinde Türkiye 3.sü oldular.

Dereceyi değerlendiren Ataşehir Okyanus Koleji Yetenek Grubu Modern Dans öğretmeni Mihaela Yağmurcu, çoğunluğunun profesyonel dans okullarından oluşan yarışmacılardan oluştuğu gruplarda öncelikli amacının öğrencilerin mutlu bir şekilde o ortamı yaşamalarını sağlamak olduğunu dile getirerek, gelen başarılar ile birlikte çifte mutluluk yaşadıklarını belirtti.

Derece elde eden öğrencilerimizi ve öğretmenleri tebrik eder, başarılar dileriz.


Haber
:
Gökhan TURAN
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
31 Mayıs 2017, Çarşamba 13:43
Okunma
:
2.479 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Cemal Şahin / 06 Haziran 2017, Salı 09:52
Çocukların bedensel ve zihinsel gelişimleri paralel gider,bu nedenle spor şart dır. İkinci olarak sporda çalışarak başarı derslerde de çalışarak başarıyı getiriyor. Bize bu imkanı tanıyan okulumuza ve öğretmenimize sonsuz teşekkürler.
Ürkiye Keskin Bayrak / 06 Haziran 2017, Salı 12:32
Profesyonel dans okullarının olduğu bir yarışmada, çocuklarımızın haftada bir gün çalışarak elde ettiği başarı için hepsini kutluyorum. Bu başarının mimarı Mihaela hanımı özellikle kutluyorum. Nice güzel başarılara hep birlikte ulaşmak dileğiyle.
Nilay Aydoğdu / 06 Haziran 2017, Salı 16:26
Çocuklarımıza çok yönlü eğitimin, sosyalleşmenin derslerdeki başarılar kadar önemli olduğunu gösterdiğiniz için başta öğretmenimiz Mihaela hanım olmak üzere emeği geçen herkese kızım ve kendim adına sonsuz teşekkürler...
Onların heyecanı, başarıları ve gelişimleri bizlerin en büyük motivasyon kaynağı
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları