Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ankara Okyanus Koleji Lise Erkek Hentbol Takımı Ankara Şampiyonu
Ankara Okyanus Koleji Lise Erkek Hentbol Takımı Ankara Şampiyonu
  • Paylaş
Ankara Okyanus Kolejleri Lise Erkek Hentbol Takımı Ankara TED Koleji'ni ile yaptığı maçı kazanarak Ankara il birincisi oldu.

Ankara İl Milli Müdürlüğü’nün her yıl düzenlediği Ankara Liseler Arası Hentbol Müsabakaları'nın il finali Ankara'da gerçekleşti.  Ankara İncek Okyanus Kolejleri Lise Erkek Hentbol Takımı Ankara il birincisi oldu.

4 Aralık 2015 tarihinde Yaşar Sevim Spor Salonu’nda gerçekleşen final maçında Okyanus Kolejleri Lise Erkek Hentbol Takımı Ankara TED Koleji ile oynadığı karşılaşmayı 30 - 28 kazandı. Böylece Okyanus Kolejleri Lise Erkek Hentbol Takımı bu başarıyla henüz tarihi ve yeri açıklanmayan Türkiye Yarı finallerine katılmaya hak kazanmış oldu.

Başarıyla ilgili olarak Okyanus Kolejleri Ankara Bölge kordinatörü Onur Kaşkaya "İlk yılımızda öğrencilerin ve öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla böyle bir başarı almak bizleri mutlu ediyor ve gelecek başarılara umutla bakmaya bizi teşvik ediyor. Yetenek Merkezli Eğitim Modeli ile eğitim veren Okyanus Kolejleri'nde  öğrencilerimiz sanat, spor ve kültürel faaliyetlerde akademik alanda olduğu gibi gelişim göstermekteler. Bu başarı da bunun en güzel ifadesidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Okyanus Kolejleri Lise Erkek Hentbol Takımı’nı,  antrenör Murat Bilge'yi ve öğrencilerimizin ailelerini tebrik ederiz.


Haber
:
İbrahim CENGİZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
05 Aralık 2015, Cumartesi 13:20
Okunma
:
3.667 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Emrah KARATEPE / 10 Aralık 2015, Perşembe 15:01
Emeği geçen herkesi tebrik eder,başarılarının Türkiye Şampiyonasında da devamını dilerim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları