Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 2011 Kimya Yılı Ödül Töreni
2011 Kimya Yılı Ödül Töreni
  • Paylaş
2011 Uluslararası Kimya Yılı'nın Kapanış ve Ödül Töreni'nde Okyanus Koleji Kimya öğretmenine teşekkür plaketi verildi.

UNESCO tarafından 2011 yılı, Uluslararası Kimya Yılı ilan edildi ve IUPAC' ta ülkemizi temsil eden Türkiye Kimya Derneği, bu önemli yılın Türkiye etkinlikleri sorumluluğunu başarıyla yerine getirdi.

Bu önemli yılın kapanışının yapılacağı ve düzenlenen etkinliklerde katkısı olanlara teşekkür plaketi takdim edileceği bir tören düzenlendi. 10 Şubat 2012 tarihinde, saat : 14.00-17.00 arasında, Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde, IUPAC İdari Direktörü Dr. Terry Renner Dünya'da ve Prof. Dr. Mehmet Mahramanlıoğlu da ülkemizde gerçekleşen kimya yılı etkinlikleri ile ilgili bilgiler verdiler.

M.E.B. Talim ve Terbiye Kurulu Kimya Sorumluları'nın ve M.E.B. yetkililerinin de bulunduğu törende, Okyanus Kolejleri kimya öğretmenlerinden Dr. İ. Özlem ERGÜN’e de teşekkür plaketi takdim edildi.

Törende, Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Y.Doç.Dr. Özgür Birer, "Işık ve Kimya" isimli sunumunu ve Bayer Türk Kimya Ltd. Şirketi'nden Dr. Selami Karaca da, "Tarım İlaçlarının Önemi" konulu sunum yaptılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
16 Şubat 2012, Perşembe 10:39
Okunma
:
3.369 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları