Bahçeşehir Okyanus Koleji, Okul Öncesi
Anasayfa > Kullanım Şartları

Kullanım Şartları

Okyanus Kolejleri web sitesini ziyaret etmeniz ve siteyi kullanmanız bu sayfalarda yazılı şartları peşinen kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.

Burada yer alan kullanım şartları, bununla ilgili genel kuralları ve yasal sorumlulukları içermektedir.

Okyanus Kolejleri web sitesinde yer alan bütün yazınsal ve görsel malzemelerin (fotoğraf, video, çizim, grafik, rapor) her hakkı saklıdır.

Aksi belirtilmedikçe, her ne amaçla olursa olsun önceden izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bu sitede yer alan herhangi bir içeriği Okyanus Kolejleri’nin yazılı izni olmadan internet ve bunun dışındaki herhangi bir mecrada yayınlamak ve link vermek kesinlikle yasaktır.

Okyanus Kolejleri web sitelerinde yer alan form, anket, başvuru formu, sık sorulan sorular ve iletişim formlarında kullanıcının belirttiği e-posta ve telefon numarası gibi iletişim kanallarına; Okyanus Kolejleri duyuru, ilan, reklam, e-bülten gibi bilgilendirme amaçlı e-posta ve mesaj gönderebilir.

Okyanus Kolejleri yukarıda belirtilen genel ve özel koşulları dilediği zaman değiştirme hakkını saklı tutar.

Son Güncelleme: 18 Mart 2014

Bu Sayfa ile İlgili Görüşlerinizi Bizimle Paylaşın

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
  • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
  • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
  • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
  • Görsellik sizi tatmin etti mi?
Okyanus Kolejleri'nin verdiğiniz e-posta adresine düzenli olarak bülten mesajları göndereceğini kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgiyi Kullanım Şartları sayfasından edinebilirsiniz.

E-posta

Diğer Okyanus Siteleri

E-Bültene Üye Ol

Takip Et

Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.