Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okul Öncesi Rüzgar Grubu Öğrencileri İngilizce dersinde The Seasons (Mevsimler) konusunu işliyor.
Bahçelievler Okul Öncesi Rüzgar Grubu Öğrencileri İngilizce dersinde The Seasons (Mevsimler) konusunu işliyor. Bahçelievler Okul Öncesi Rüzgar Grubu Öğrencileri İngilizce dersinde The Seasons (Mevsimler) konusunu işliyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Rüzgar grubu öğrencileri 19 Ocak Perşembe günkü İngilizce dersinde the seasons (mevsimler) işledi. Summer (yaz), winter (kış), spring(ilkbahar)ve autumn (sonbahar) kelimeleri öğrenildi.

öğrencilere ‘’ Kaç tane mevsim vardır, sayabilir misiniz?’’ diye sordu ve öğrencilerin yanıtlarını dinledi. Ardından hangi mevsimde hangi kıyafetlerin giyilmesi gerektiğinden ve doğa olaylarından bahsedildi. Daha sonra Miss Elif ‘’Bear in Sunshine’’ adlı kitabı okudu ve görselleri öğrencilerle paylaştı. Öğrenciler resimlere bakarak hikayenin ne olduğunu anlamaya çalıştı. Dört mevsimin İngilizce kelimeleri söylendi ve kelimeleri tekrar ederek pekiştirilmeye çalışıldı. Dersin son 10 dakikası tekrar Yeşim öğretmenindi ve öğretmen dört tane ağaç dalı çizerek bu dört ağacı öğrencilerin mevsimlere göre çizip resmetmesini istedi. Öğrenciler ağaçları dört mevsime göre çizerek şekillendirdiler.Öğrenciler, Miss Elif ve Yeşim öğretmen ile birlikte The Seasons(Mevsimler)konusunu işleyerek dersi bitirdiler.


Haber
:
Elif PAKALPAKÇİL
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Elif PAKALPAKÇİL
Tarih
:
20 Ocak 2017, Cuma 12:49
Okunma
:
1.844 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları