Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | "Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası" Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Minikleri Tarafından Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.
"Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası" Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Minikleri Tarafından Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı. "Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası" Bahçelievler Okyanus Koleji  Okul  Öncesi Minikleri Tarafından  Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Her yıl 12-18 Aralık tarihlerinde kutlanan Yerli Malı Haftası nedeniyle Bahçelievler Okyanus Koleji okul öncesi minikleri, 15 Aralık 2013 pazartesi günü bir etkinlik düzenlediler.

Yerli malı tüketmenin öneminin vurgulandığı etkinlikte, öğrenciler yurdumuzun ürünlerini tanıdılar. İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektiği gibi koruması ve kullanmasının önemine dikkat çekilirken tutumlu olmanın yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın  bilinci aşılanmaya çalışıldı. Etkinlikler çerçevesinde; şiirler okundu, konuşmalar yapıldı ve oyunlar oynandı. Evde ailelerinin  hazırlayarak gönderdiği çeşitli yiyecek ve içeceklerle bir kutlama yapan minikler, okulda tasarlamış oldukları taçlarını taktılar ve getirmiş oldukları yiyecekleri de birbirlerine ikram ederek yemekhanede  afiyetle yediler.

 


Haber
:
Burcu DEMİR
Editör
:
Burcu DEMİR
Fotoğraf
:
Burcu DEMİR
Tarih
:
23 Aralık 2014, Salı 11:49
Okunma
:
9.954 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları