Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 8. Sınıf Velilere 'Her Şey Seninle Başlar' Semineri
8. Sınıf Velilere 'Her Şey Seninle Başlar' Semineri 8. Sınıf Velilere 'Her Şey Seninle Başlar' Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Önemli İsimlerden 8. Sınıf Velilerine ' Başarı İçin Her Şey Seninle Başlar' Semineri

23 Mayıs 2017 Salı günü Avcılar Hilton Otel'de Hayat Boyu Başarı İçin: 'Her Şey Seninle Başlar' semineri düzenlendi. Her Şey Seninle Başlar semineri, temel başarı eğitimidir. 

Seminerde, başarının iç ve dış engelleri, başarının psikolojik yönü, başarılı insanların temel farkları, başarı ile şansın ve çabanın ilişkisi, azimli insanların ortak özellikleri, başarı ve kariyer planlamasında en sık yapılan hatalar, başarı motivasyonunu yüksek tutmak için yapılması gerekenler, başarı tutkusunu kaybetme ve atalet duygusu, başarı merkezli yaşamak için bilinmesi gerekenler gibi konulara değinildi.

Türkiye'de kişisel gelişim uzmanı denince ilk akla gelen isimlerden biri olan Mümin Sekman'ın yaptığı sunum sonrasında velilere öğretici bir seminer gerçekleştirilmiş oldu.

Okyanus Kolejleri kurucusu Sn. Orhan Özbey, yaptığı konuşmada eğitim hayatındaki tecrübelerden bilgiler aktardı ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Okyanus Kolejleri Lise Bölüm Başkanı Ömer Açıkyürek velilere 'Başarı merkezli eğitim modelinden' bahsetti. Ve öğrencilerin başarısında velilerin rolünün de çok önemli olduğunu vurguladı.


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
25 Mayıs 2017, Perşembe 10:43
Okunma
:
14.493 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları