Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mathvivor League 2017 Matematik Yarışmasında Birincilik Kupası İzmir Mavişehir Kampüsünün
Mathvivor League 2017 Matematik Yarışmasında Birincilik Kupası İzmir Mavişehir Kampüsünün Mathvivor League 2017 Matematik Yarışmasında Birincilik Kupası İzmir Mavişehir Kampüsünün
  • Paylaş
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji Öğrencilerinin Büyük Başarısı

Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEÇEM) tarafından ilkinin bu yıl düzenlendiği MathVivor League, İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik, yarışmada öğrencilerin matematiksel bilgilerini ve becerilerini, takım halinde yarışacakları eğlenceli etaplarda sınamaları amaçlanmış yepyeni bir yarışma konseptidir.

Öğrenciler yarışma boyunca zihinsel ve fiziksel (bedensel) becerilerini sergilemiştir. Öğrencilerden doğru ve hızlı işlem yapma, mantıksal akıl yürütme, problem çözme ve temel düzeyde modelleme yapma gibi matematiksel becerilerin yanında özel düzeneklerdeki etaplarda atış yapma, nesneleri dengeli şekilde dizme, bir güzergâhta doğru ilerleme stratejisini geliştirme ve uygulama, verilen düzenekleri inşa etme ve takım halinde çalışma becerilerini de sergilemeleri istenmiştir.

27 Mayıs 2017 Cumartesi günü 9 Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen DEÇEM MathVivor yarışmasında İzmir Mavişehir Okyanus Koleji 4.sınıf öğrencilerimiz Cem Fevzullahoğlu, Bora Durak ve Mehmet Emin Sarı büyük ara farkla tüm takımları eleyerek BİRİNCİLİK KUPASINI aldılar.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ (DEÇEM) tarafından düzenlenen MathVivor League’de birinci olan öğrencilerimizle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.


Haber
:
Melis DİNÇ
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
30 Mayıs 2017, Salı 15:49
Okunma
:
15.708 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
İpek Örk DURAK / 02 Haziran 2017, Cuma 12:54
Çocuklarımızla gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları