Avcılar Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Avcılar Okyanus Kolejinde Tiyatro Sevinci
Avcılar Okyanus Kolejinde Tiyatro Sevinci Avcılar Okyanus Kolejinde Tiyatro Sevinci
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji konferans salonunda gerçekleştirilen ART Çocuk tiyatrosu ‘’Düş Bahçesi Oyunlar Ülkesi’’ adlı tiyatro oyunu minik misafirlerimiz tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

Avcılar Okyanus Koleji’nde 21-22 Kasım 2016 da Çevre Anaokulu miniklerine tiyatro gösterisi yapıldı. Avcılar Okyanus Koleji konferans salonunda gerçekleştirilen ART Çocuk tiyatrosu ‘’Düş Bahçesi Oyunlar Ülkesi’’ adlı tiyatro oyunu minik misafirlerimiz tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

282 misafir öğrenciyi konuk ettiğimiz tiyatronun konusu; Oyun, Kahramanımız Koçi’nin evinde geçmektedir. Koçi çok bilgisayar oyunu oynayan bir çocuktur. Öyle ki, çok bilgisayar oynadığı için ailesini, arkadaşlarını, derslerini önemsemez.

En iyi arkadaşı Kuçi, onu sürekli uyarır ve bu kadar çok bilgisayar oyunu oynarsa evine Teknoloji Canavarı geleceğini söyler. Koçi ise bu duruma inanmaz, en iyi arkadaşını evinden kovarak oyunlarını oynamaya devam eder ve evine Teknoloji Canavarı girer. Ona kötü oyun cd’leri vererek oyun oynamaya devam etmesini söyler.

Kahramanlarımız sürekli oyun oynadığı için bilgisayarın esiri olur, gözleri bozulur ve hastalanır. Teknomel onu bu durumdan kurtarmaya çalışır fakat başarılı olamaz. Koçi artık gücünün tükenmesiyle doğruları anlar. Oyunun sonunda en iyi arkadaşı Kuçi ile iş birliği yaparak Teknoloji Canavarından kurtulmayı başarır.

Bu güzel tiyatro oyununda öğrenciler eğlenirken teknolojinin zararlarını da öğrenmiş oldular.

TEKNOLOJİNİN ve BİLGİSAYARIN SİZİ YÖNETMESİNE ASLA İZİN VERMEYİN

SİZ TEKNOLOJİYİ ve BİLGİSAYARI YÖNETİN…

 


Haber
:
Cüneyt Yağız
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Fatma YILMAZ AKIN
Tarih
:
20 Aralık 2016, Salı 17:05
Okunma
:
2.257 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları