Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | 11. Sınıf YGS Yaz Kampı Başlıyor
11. Sınıf YGS Yaz Kampı Başlıyor 11. Sınıf YGS Yaz Kampı Başlıyor
  • Paylaş
YGS Yaz Kampı 5 Haziran'da Başlıyor!

Okyanus Kolejleri 11. sınıf öğrencileri bir sonraki eğitim öğretim yılında girecekleri üniversite sınavının ilk adımı olan YGS-2018’e şimdiden hazırlanmaya başlıyor.

9.sınıfta başlayan üniversite hazırlık çalışmaları 10.sınıfın sonuna kadar YGS sınavına temel teşkil eden konuların verilmesi ile devam ediyor. 11.sınıftan itibaren LYS sınavına yönelik çalışmalar ağırlık kazanyor. 9.ve 10 sınıfta öğrenilen YGS konularının tekrarı planlanan zaman dilimlerinde 11. Sınıfta yapılıyor.

11.SINIF YGS OKUL ’unda (cumartesi günleri) hafta içi YGS çalışmalarından bağımsız YGS çalışmaları yapılıyor.

5 Haziran 2017 tarihi itibariyle 11.sınıfa devam eden tüm öğrencilerimiz yaz kampına dâhil oluyor.

Kampta YGS sınavında en çıkan konuların analizi sonucu belirlenen konular anlatılıyor.

Kamp süresince 72 saat konu anlatımı ve soru çözümü yapılıyor. Yıl içinde yapılan YGS denemelerine ek kampa özel 2 YGS deneme sınavı yapılıyor. Sınav sonuçları OKYANUS PUSULAM uygulamasına yükleniyor.

Öğrencilerimiz Okyanus PUSULAM uygulamasını kullanarak; Ders ders, konukonu bireysel eksiklerini görüyor, kazanmayı hedeflediği Üniversite ve bölümlerin güncel puanlarıyla kendi başarı puanlarını kıyaslıyor… Neye, ne kadar çalışması gerektiğini biliyor ve sadece hedefine odaklanıyor.

22 Haziran 2017 tarihinde kampın son denemesi uygulanıyor ve kamp programı sona eriyor. Kamp bitiminde öğrencilerimiz OKYANUS PUSULAM uygulamasını kullanarak; sınav sonucu öğreniyor ve temmuz ayında hangi derse ve konuya çalışması gerektiğini görüyor. Kendisine özel ders çalışma programına YAPAY ZEKÂ Okyanus PUSULAM’dan ULAŞIYOR.


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
01 Haziran 2017, Perşembe 15:10
Okunma
:
17.156 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları