Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Ünlüler ve Okyanus Öğrencileri Down Sendromlular İçin İş Birliği Yaptı
Ünlüler ve Okyanus Öğrencileri Down Sendromlular İçin İş Birliği Yaptı Ünlüler ve Okyanus Öğrencileri Down Sendromlular İçin İş Birliği Yaptı
  • Paylaş
Down Sendromlular İçin Anlamlı Etkinlik

Ünlüler, çocuk şenliğinde yardım için buluştu. Hunny Bunny Çocuk Şenliği, dün CVK Park Bosphorus Otel'de yapıldı. Şenlik; Burcu Hattat ve Özge Peker'in proje sahipliğinde Ebru Dinç ve Pervin Ersoy'un proje ortaklığıyla gerçekleştirildi.

Okyanus Koleji ortaokul öğrencilerimizin sosyal sorumluluk kapsamında yaptığı çalışmalar milli futbolcumuz Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal’ın desteğiyle  down cafeye destek için kurulan stantta öğrencilerimizin yaptığı resimler sergilendi. Resimler alıcılarla buluşarak down  sendromlular için gelir kaynağı oldu. Çocuk şenliğindeki down standında Nilay Cafer, Aslıhan Güner Kılıç, Özge Borak, Özlem Yıldız, Ebru Erbaş Durdu, aralarında Zeynep Toker, Emel Yıldırım, Hatice Gönül, Selvi Serttaş, Gülnur Güneş, Emine Ün, Duru Kınay, Tuğba Altıntop, Aslı Hünel ve Bilge Eren gibi çok sayıda isim de hazır bulundu.

Sayın kurucumuz Orhan ÖZBEY’in ‘’Sanatın ruhumuzda bıraktığı izler iyiye, doğruya ve tabii ki gerçeğe yöneliktir. Sanattan kalan ruhumuzda hissettiğimiz duyarlılığın günlük yaşamda davranışa dönüşmesidir. Sanat bir gereksinimdir. Çünkü sanat hayata dostça bir katkıdır.’’ söyleminde sanatın sosyal sorumlulukla, hayatla birleştiğinde ne denli anlamlı olduğunu  görmekteyiz.

Bizim de proje içinde yer almamızı sağlayan Sayın Selda Topal’a ,Görsel sanatlar öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

 

 


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
24 Şubat 2017, Cuma 11:23
Okunma
:
4.357 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları