Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Kolejleri Türkiye Tarihinde Bir İlki Başardı!
Okyanus Kolejleri Türkiye Tarihinde Bir İlki Başardı! Okyanus Kolejleri Türkiye Tarihinde Bir İlki Başardı!
  • Paylaş
Brezilya'da gerçekleşen, 14 farklı ülkeden 23 takımın katıldığı Dünya Okul Sporları Tenis Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Okyanus Kolejleri, Türkiye ve ISF tarihinde genç kız ve genç erkekler olarak çifte şampiyonluğa ulaşan ''Tek Okul'' olma unvanına sahip oldu.

Basının sorularına cevap veren kurucumuz Sn. Orhan Özbey şu açıklamaları yaptı:

Sn. Orhan Özbey: ''Okyanus Kolejleri Dünya Başarılarına Durmadan Devam Ediyor''

Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan Özbey bu büyük başarıdan dolayı çok gururlu olduklarını ifade etti : “Bugün çok önemli bir başarıyı kutluyoruz. Büyük bir güzelliği paylaşıyoruz. 8 Mart’taki Dünya Okul Sporları Tenis Şampiyonası'nda Okyanus Kolejleri milli takımı erkekler ve kızlarda Brezilya’da muhteşem bir başarıya imza attılar. Dünyada belki görülmemiş bir olay. Bir okulun hem kız hem de erkek takımı dünyada birinci oluyor. Aynı şekilde Türkiye’nin de bir ilki. Büyük bir gurur yaşıyoruz gerçekten. Bu Çanakkale Şehitlerine de bir armağan olur sanırım.

Bilgi, Beceri, Matematik, Müzik, Spor; kısacası tüm branşların okyanusuyuz…

Kızlar takımı: Belçika'yı 5-0, Almanya'yı 3-2, Çeyrek Finalde Çin' i 5-0, Yarı Finalde İtalya'yı 5-0 ve finalde Almanya'yı 4-1 yenerek şampiyon oldu. 

Erkekler takımı: Belçika'yı 5-0, Şili'yi 4-1, İskoçya'yı 4-1, Çeyrek Finalde Fransa'yı 4-1, Yarı Finalde Chinese Taipei'yi 3-2 ve finalde İskoçya'yı 4-1 yenerek şampiyon oldu.

Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi, antrenörleri, teknik ekibi, öğrencilerimizin ailelerini ve emeği geçen tüm herkesi tebrik ediyoruz...


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
29 Mart 2017, Çarşamba 10:33
Okunma
:
14.018 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları