Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Okyanus Kolejleri 'Geleneksel Çocuk Oyunları' Şenliği
Okyanus Kolejleri 'Geleneksel Çocuk Oyunları' Şenliği Okyanus Kolejleri 'Geleneksel Çocuk Oyunları' Şenliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem boyunca ders içi etkinlikler çerçevesinde Beden Eğitimi zümreleri tarafından yapılan "Geleneksel Çocuk Oyunları" projesiyle unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunları şenlik şeklinde kampüsler arası yapılan final müsabakaları ile sona ermiştir.

İlkokul 2.3. ve 4. sınıf öğrencilerini bilgisayar ve televizyon alışkanlığından kurtarmak, takım ruhunu aşılamak, rekabet duygusunu kazandırmak, birbirleriyle olan olumlu tutum ve davranışlarını geliştirmek ve eski sokak oyunlarını yeniden canlandırmak için gerçekleştirilen projede 3 bölge, 13 kampüs ve 780 öğrenci yer aldı.

Avcılar kampüsünde Avcılar, Beykent, Mimarsinan, Bahçeşehir, Beylikdüzü kampüsleri, Kemerburgaz kampüsünde; Halkalı, Bahçelievler, Fatih, Kemerburgaz, Güneşli kampüsleri, Sancaktepe kampüsünde; Ataşehir, Çekmeköy ve Sancaktepe Kampüsleri yarışmaya katılım göstermiştir. 4 farklı kategoriden oluşan "renkli top taşıma", "mendil kapmaca", "sek sek" ve "yakan top" oyunları ile gerçekleşen mücadeleler renkli görüntülere sahne oldu. Katılım sağlayan çocuklarımız yarışmalar esnasında eğlenerek bir yılın stresini ve yorgunluğunu üzerlerinden atarak keyifli dakikalar geçirdiler. Çocuklarımız kaynaşırken aralarındaki dostluk ve kardeşlik bağları da yapılan bu etkinlikle güçlenmiş oldu.

Sonuçlara buradan ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Nurkan YANIK
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
07 Haziran 2017, Çarşamba 13:27
Okunma
:
17.688 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları