Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Üstün Zekalılar 1-D Sınıfı Ümit Öğretmenleri İle Düşünme Becerileri Dersinde
Ataşehir Üstün Zekalılar 1-D Sınıfı Ümit Öğretmenleri İle Düşünme Becerileri Dersinde Ataşehir Üstün Zekalılar 1-D Sınıfı Ümit Öğretmenleri İle Düşünme Becerileri Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekalılar Ve Yetenekliler İlkokulu 1/D sınıfı öğrencileri 06.03.2017 tarihinde Düşünme Becerileri dersinde Ümit öğretmenleri ile buluştular.

Üstün zekalı çocukların eğitiminde Türkiye’nin yanı sıra dünyada da uzman isimlerden olan Prof. Dr. Ümit Davaslıgil, düşünme becerileri dersinde öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilere ilk dönemde kitaplarından yaptıkları benzerlik ve farklılık etkinliklerinin hayatımızda bizlere ne gibi faydalarının olduğunu sordu ve anlattı.

Öğrencilere bu dönem düşünme becerileri dersinde işleyecekleri yeni kitaplarında görecekleri ardıllık (örüntü) kelimesinin ne olduğunu, hayatımızda nerelerde ardıllık olduğunu sordu ve öğrencilerden cevaplarını dinledi.

Daha sonra Ümit öğretmen, öğrencilerden kitaplarındaki ilk sayfada bulunan ardıl durumu bulmalarını istedi ve öğrencilere çalışmayı nasıl tamamlamaları gerektiğini anlattı.

Ümit öğretmenimizi dikkatlice dinleyen ve etkinliği başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Sayın Prof. Dr. Ümit Davaslıgil öğretmenimize de katkılarından dolayı gönülden teşekkür ederiz.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Aslıhan KAHRAMAN
Tarih
:
07 Mart 2017, Salı 15:54
Okunma
:
1.448 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları