Ankara---incek Okyanus Koleji, Okul Öncesi

Fastrackids Odası
    Ortak Alanlar

Genel

İncek Okyanus KolejiOkyanus Kolejleri’nin 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nda Ankara ‘da açılan ilk kampüsten biri olmanın gururunu yaşıyor.
    İncek bulvarına 600 metre mesafede yer alan kampüsümüz ; Gölbaşı,Çankaya,Yenimahalle ilçelerinde, İncek,Yaşamkent,Ümitköy,Çayyolu,Dikmen yakın semtlerini kapsayan geniş bir bölgenin ihtiyaç duyduğu kaliteli eğitim beklentisini karşılamayı amaçladık. Okyanus Kolejleri’nin ayrıcalıklı eğitimini siz değerli velilerimizle buluşturduk.

Bu Sayfa ile İlgili Görüşlerinizi Bizimle Paylaşın

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
    • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
    • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
    • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
    • Görsellik sizi tatmin etti mi?
    Okyanus Kolejleri'nin verdiğiniz e-posta adresine düzenli olarak bülten mesajları göndereceğini kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgiyi Kullanım Şartları sayfasından edinebilirsiniz.

E-posta

Diğer Okyanus Siteleri

E-Bültene Üye Ol

Takip Et

Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.