Ankara İncek Okul Öncesi
Anasayfa > Gizlilik

Gizlilik

Okyanus Kolejleri; web sitesinde kullanıcının vermiş olduğu kişisel ve iletişim bilgilerini daha iyi hizmet verebilmek, aynı zamanda Okyanus Kolejleri’nin hizmet ve etkinliklerinden haberdar etmek için kullanır.

Okyanus Kolejleri, sözkonusu bilgileri kullanıcının onayı dışında ya da yasal bir yükümlülük altında bulunmadığı sürece herhangi bir üçüncü şahıs, kurum ve kuruluş ile paylaşmayacaktır.

Okyanus Kolejleri bu bilgileri sadece gerekli yetkiler ve yasal düzenlemeler çerçevesinde açıklayabilecektir.

Son Güncelleme: 18 Mart 2014

Bu Sayfa ile İlgili Görüşlerinizi Bizimle Paylaşın

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
  • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
  • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
  • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
  • Görsellik sizi tatmin etti mi?
Okyanus Kolejleri'nin verdiğiniz e-posta adresine düzenli olarak bülten mesajları göndereceğini kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgiyi Kullanım Şartları sayfasından edinebilirsiniz.

E-posta

Diğer Okyanus Siteleri

E-Bültene Üye Ol

Takip Et

Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.