Adana Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Adana Kampüsünde Bestelenmiş Şiirler Rüzgarı Esti
Adana Kampüsünde Bestelenmiş Şiirler Rüzgarı Esti Adana Kampüsünde Bestelenmiş Şiirler Rüzgarı Esti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Lise öğrencileri Edebiyat Zümresi eşliğinde hazırladıkları "Bestelenmiş Şiirler" adlı Şiir Dinletisinde arkadaşlarına, öğretmenlerine ve velilerine muhteşem bir gece yaşattılar.

Özel Adana Okyanus Anadolu Lisesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bestelenmiş Şiirler” adlı şiir dinletisi programında öğrenciler şiir dünyasının birbirinden önemli şahsiyetlerinin şiirlerini seslendirdi. Okulun konferans salonunda düzenlenen programa öğretmenler ve öğrencilerin velileri de katıldı.

Necip Fazıl Kısakürek, Sabahattin Ali, Bedri Rahmi Eyuboğlu, Ahmet Telli ve Elif Şafak gibi şairlerin şiirlerinin yer aldığı toplam 10 şiir öğrenciler tarafından dramatizeleştirilerek sunuldu. Okunan şiirler arasından Necip Fazıl’ın muhteşem eseri “Kaldırımlar”, Sebahattin Ali’nin en sevilen şiirlerinden “hapishane şarkısı” da vardı.

Programın sonunda konuşan Özel Adana Okyanus Anadolu Lisesi Müdürü Serpil Yiğit, sahnede performans sergileyen tüm öğrencileri tebrik etti. Organizasyonun gerçekleşmesinde okulun Edebiyat zümresinin büyük emek verdiğini söyleyen YİĞİT, emeği geçen herkese teşekkür etti.


Haber
:
Serpil Yiğit
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
01 Haziran 2017, Perşembe 14:23
Okunma
:
1.543 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları