Adana Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Adana Kampüsü Anadolu Lisesi 2016-2017 Mezunlarını Uğurladı
Adana Kampüsü Anadolu Lisesi 2016-2017 Mezunlarını Uğurladı Adana Kampüsü Anadolu Lisesi 2016-2017 Mezunlarını Uğurladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, 25 Mayıs 2017 Perşembe günü gerçekleştirilen mezuniyetle liseye veda ettiler.

Kokteyl ile başlayan program, konferans salonundaki tören ile devam etti. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Lise Okul Müdürümüz Serpil YİĞİT’in konuşmasıyla başladı.
 
12. sınıf danışman öğretmenleri Tevfik Sezen ve Aydın Küçük’ün öğrencilere veda konuşmasının ardından 12. sınıf öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi ile güzel anılara bir yenisi daha eklenmiş oldu. Öğrencilerimizin bebekliklerinden bugüne kadar olan fotoğraflarından hazırlanmış slayt gösterisi salondaki misafirlere duygulu anlar yaşattı.
 
Mezuniyet belgesinin öğrencilerimize ders öğretmenleri tarafından verilmesinin ardından okul birincimiz M. Ali Karamuk’un birincilik plaketi takdim edildi ve sonrasında flama devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yeminlerin edilmesinin ardından okul birincimiz M. Ali Karamuk konuşmasını gerçekleştirdi ve Yaş Kütüğü’ne rozetini çaktı. Tören öğrencilerin marşlar eşliğinde keplerini atmalarıyla son buldu.
 
Öğrencilerimize ve ailelerine Okyanus Ailesi’nde oldukları için teşekkür ediyor ve onları sevgiyle uğurluyoruz. Mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında mutluluk ve başarı diliyoruz. Yolunuz açık olsun.

Haber
:
Serpil Yiğit
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
31 Mayıs 2017, Çarşamba 15:02
Okunma
:
2.117 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
mehmet hanifi deniz / 02 Haziran 2017, Cuma 09:09
bizde ailece sizlere teşekkür ediyoruz serpil yiğit müdürüm ve tüm değerli öğretmenlerimiz çocuklarımızla ilgilendiğiniz için ve onların başarısı için gösterdiğiniz üstün gayret ve yakın ilgiden dolayı sizlere saygılarımı sunar hepinize teşekkür ederim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları